arrow arrow

За нас

Сафир Промет е компанија лоцирана во Струмица, Македонија. Истата е основана од Г-дин Ѓорѓи Атанасов во 2000 год.

Сафир Промет е компанија која се занимава со откуп и дистрибуција на овошје и зеленчук. Исто така во склоп на компанијата работи и дисконт за прехрана и поширока потрошувачка.